Vendégeink véleménye

Vendégeink véleménye

"Aktív kikapcsolódást kerestünk és ezt itt meg is találtuk. Biciklivel minden könnyen elérhető, megközelíthető. Hétvégenként kihagyhatatlan a helyi piac meglátogatása! Köszönjük az élményeket!" (Fodor Adrián)

"Nagyon igényes apartman. Imádtam a hely hangulatát. Külön pozitívum, hogy nagyon ügyeltek a tisztaságra. Remélem hamarosan visszatérhetünk." (Illés Diána)

"Igazán jól éreztük magunkat. Az apartman hangulata magával ragadó, központi fekvése kiváló! A fürdő, a Fekete Sas kávéház, a gyönyörű főtér, a múzeumok, a télen működő korcsolya pálya, az éttermek, mind közel vannak a korabeli apartmanhoz. Nem sikerült mindent megnéznünk - visszajövünk!" (Károlyi József és családja)

Vendégeink véleménye a Booking.com oldalon

"Nagyon otthonos volt. Jót pihentünk, mert csend volt! Tökéletes volt" (Boda, Magyarország)" (Fodor Adrián)

"Kedves, vendégszerető fogadtatás. Nyugodt környezet. Egy perc sétára a főtértől. Szép, igényes apartman. Rugalmas, segítőkész tulajdonosok." (Zsolt, Magyarország)

"Nagyon ízletes az apartman. Aki szereti a vintage stílust, szeretne ideköltözni. Totál komfort, nagyon jó helyen van." (Kecskes, Románia.)

"It was a tresor chest, lovely and comfy, in the centre, of the city" (Katalin, Magyarország)."

"Nagyon kedves és rugalmas a szállásadó, csak pozitívumokat tudok megemlíteni. Minden rendben volt. A tisztasággal is maximálisan elégedett voltam. Komfortos és hangulatos..." (Károlyi József és családja)

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.